MENÜ

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı

Fenerbahçe, İsveçli orta saha oyuncusu Samuel Holmen'in Torku Konyaspor'a kiralandığını KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı

Fenerbahçe, 2013 yılında serbest transfer olarak kadrosuna kattığı İsveçli orta saha oyuncusu Samuel Holmen'i teknik direktörlüğünü Aykut Kocaman'ın yaptığı Torku Konyaspor'a kiraladı. Geçen sezonu Bursaspor'da tamamlayan Holmen, 35 maçta forma giyerken 5 gol 1 asist yaptı.

KAP'a bildirildi

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklama şöyle;


Fenerbahçe-Atromitos rövanş maçının hakemi belli oldu
"Takıma faydalı olacak"

Sözleşmesi 31.05.2016 tarihinde sona erecek olan profesyonel futbolcumuz Samuel Tobias Holmen'in 2015-2016 sezon sonuna kadar geçici transferi konusunda Konyaspor Kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor’un basın sözcüsü Ahmet Baydar, Fenerbahçe’den kiraladıkları Samuel Holmen’in, takıma faydalı olacağına inandığını belirterek, "Taraftarımıza ve camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Baydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile her konuda anlaştıklarını ve Holmen’i kadrolarına kattıklarını söyledi.

Holmen’in geçen sene Bursaspor’da iyi performans sergilediğini ifade eden Baydar, "Holmen, Aykut hoca ile çalışmak istedi. Birçok kulüp bünyesine katmak istemesine rağmen Torku Konyaspor’u tercih etti. Orta sahada böyle bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Holmen ile de bu mevkiyi doldurmuş olduk. Holmen’in takıma faydalı olacağına inanıyoruz. Taraftarımıza ve camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.
Öte yandan Holmen’in yarın Konya’ya geleceği ve takıma katılacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ