MENÜ

Rize'nin her yerine "Kweuke kalacak" yazdılar

Çaykur Rizespor'da Kweuke krizi sürüyor! Taraftarlar, Rize'nin dört bir yanındaki duvarlara "Kweuke kalacak" yazıları yazdı.

Rize'nin her yerine "Kweuke kalacak" yazdılar

Teknik direktörü Hikmet Karaman'la yaşadığı tartışma yüzünden kadro dışı bırakılan Çaykur Rizespor'un Kamerunlu golcü Leonard Kweuke'nin kaderinin Fenerbahçe maçından önce belli olacağı bildirilirken yeşil mavili taraftarların duvarlara, "Kweuke Kalacak" yazdığı dikkati çekti.

Pazartesi akşamı deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçının 87'nci dakikasında kazanılan penaltıyı Hikmet Karaman'ın itirazına rağmen kullanan Kweuke, atışı gole çevirdikten sonra tepki göstermiş, üzerine yürümek istemişti. Kamerunlu futbolcu, 90+2'nci dakika bir gol daha atarak takımında galip gelmesini sağlamıştı.

Maçın ardından kadro dışı bırakılıp takımdan ayrı antrenman yapmasına karar verilen Kweuke'nin durumunun yönetim kurulu toplantısında ele alınacağı bildirildi. Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı için kente gelecek olan yöneticilerin, gelişlerini bir gün erkene alarak Kweuke konusunu konuşacağı belirtildi.

Teknik direktör Karaman'ın takımda kalmasını istemediği Kweuke'nin büyük ihtimalle satışına karar verecek olan yönetimin, golcü transferi için de çalışmaya başladığı öne sürüldü.

Şehir yazılarla donatıldı

Bu arada taraftarların takımdan ayrılmasını istemediği Kweuke için ilginç bir de kampanya başlatıldı. Rize Yenişehir Stadyumu'nun çevresindeki duvarlar başta olmak üzere sahildeki kayalıklar, yol kenarındaki istinat duvarları ve çeşitli yerlere, "Kweuke kalacak" yazıları yazan taraftarlar, golcü oyuncunun takımdan kalmasını istediklerini vurguladılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ