MENÜ

Sergen Yalçın'dan süper transfer!

Medicana Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın'ın özellikle istediği Arjantinli golcü 29 yaşındaki Jeronimo Barralles Sivasspor ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Sergen Yalçın'dan süper transfer!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un golcü arayışları kapsamında görüşme yaptığı Arjantinli forvet oyuncusu Jeronimo Baralles havayolu ile kente geldi.

Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçakla Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na inen Barralles menajerleriyle birlikte kulüp tesislerine gelerek Medicana Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüşmeye geçti.

Yunanistan Ligi'nde en son Asteras Trispolis forması giyen ve geçen sezon 17 golle gol krallığı yaşayan futbolcunun transferi konusunda kulübü ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.


Fenerbahçe'den ikinci Feghouli açıklaması
'SİVASSPOR BÜYÜK BİR CAMİA'

Uçaktan inen forvet oyuncusu Barralles Kırmızı-Beyazlı kulüp ile her konuda anlaştıklarını söyleyerek heyecanlı olduğunu dile getirdi. Barralles, şöyle devam etti:

"Şimdi çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Sivasspor'un geçen hafta yaptığı Galatasaray maçını da izledim. Takımın iyi olduğu gördüm. Bundan sonraki sürece bakacağız. Kulüp beni istedi. Ben de istedim. Sonuçta Sivasspor büyük bir camia, karşılıklı konuştuk. Öncesinden Türkiye'yi takip ediyordum ama Sivasspor'u çok yakından tanımıyordum. Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Gol yollarında da problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. Galatasaray maçında Sivasspor gerçekten rakibinden daha da iyiydi. Türk futbolu çok agresif bir lig. Çok çalışmak gerekiyor. Geçen sene Beşiktaş'a karşı oynadık. Beşiktaş'ın grubundaydık. Az çok Türkiye ligini takip ediyorum yani. Burada futbola karşı çok güzel bir bakış açısı var. Heyecanlanıyorum" diye konuştu.


RESMİ SÖZLEŞME İMZALANDI

Medicana Sivasspor, 2015-2016 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere Arjantinli forvet oyuncusu Jeronimo Barrales'i transfer etti.

Geçtiğimiz sezon Yunanistan Ligi ekiplerinden Asteras Tripolis'in formasını giyen golcü futbolcu attığı 17 golle ligde gol kralı oldu.

28 Ocak 1987'de Arjantin'de dünyaya gelen Barrales, kariyer boyunca Santiago Wanderers, CA Unión Santa Fé, Recreativo Huelva ve Club Atlético Banfield formalarını da giydi. Kariyerinde 234 maça çıkan Barrales, 51 gol ve 16 asistlik bir performans sergiledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ