MENÜ

Old Trafford'da Memphis Depay gösterisi

Dün akşam oynanan ve Manchester United'ın 3-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan Club Brugge maçının yıldızı, attığı 2 golle Memphis Depay oldu.

Old Trafford'da Memphis Depay gösterisi

PSV Eindhoven'den Manchester United'a 25 Milyon Pounda transfer edilen 21 yaşındaki futbolcu, oynadığı futbol ve attığı gollerle İngiliz seyircisini büyüledi.

Depay "2 gol daha atabilirdim. İlk maçımda 2 gol attım ve maçı kazandık. Büyük bir takıma geldiğimin farkındayım ve iyi işler yapmak zorunda olduğumu biliyorum. İyi bir sonuç fakat daha her şey bitmedi" açıklamasını yaparken, Van Gaal ise 'Memphis için çok sevindim. Oyuncumun buna ihtiyacı vardı. Henüz 21 yaşında ve PSV'de 2 sene oynadı. Ona güvenim sonsuz' ifadelerini kullandı.

DENİZ AYTEKİN MAÇIN HAKEMİYDİ

Maçın yöneten Türk asıllı Alman hakem Deniz Aytekin, İngiliz gazetelerinden 10 üzerinden 7 puan alırken değişik stili ve bir futbolcu kadar koşmasıyla beğeni topladı.

United'ın eski futbolcusu Rio Ferdinand "Maç United için çok kötü başladı. Geriye düştükten sonra Depay kendini göstermeye başladı. Tempoyu yükseltti iki gol attı. Birçok kanat oyuncusu rakip eksiltmek için topu ayağına ister, Memphis gol atmak için çaba gösteriyor adam geçmek için değil. Bu tip oyunculara karşı oynamak çok zordur. İki golün sahibi Memphis, Fellaini'nin attığı son golde asisti yaptı ve oyunundan çok etkilendim' diye konuşarak yeni transferi övgüye boğdu.

Edip ADANIR - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ