MENÜ

Devler Ligi'nde büyük heyecan!

Devler Ligi heyecanı bu gece oynanan maçlarla devam etti. Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Valencia kendi sahasında Fransız temsilcisi Monaco'yu ağırladı. İlk maçta İspanyol temsilcisi sahadan 3-1'lik galibiyet ile ayrıldı.

Devler Ligi'nde büyük heyecan!

Devler Ligi heyecanı bu gece oynanan karşılaşmalar ile devam etti. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçları, dün ve bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Özellikle Valencia ile Monaco arasında oynanan karşılaşma nefes kesti.

Feghouli futbolu ile yıldızlaştı

Gecenin en merak edilen ismi olan Feghouli'nin takımı olan Valencia, kendi sahasında oynadığı Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Fransız temsilcisi Monaco'yu 3-1 yendi. İlk 11'de karşılaşmaya başlayan
Cezayir asıllı Fransız orta saha oyuncusu, bir gol ve bir asist ile maçın yıldızı oldu.

Rövanş 25-26 Ağustos'ta

Fenerbahçe
'nin de transfer gündeminde olan Sofiane Feghouli, oynadığı futbolla izleyenleri mest etti. Monaco'ya karşı ilk maçta Valencia, avantajı kaptı ve Devler Ligi'nde gruplara kalmak adına önemli bir adım attı. Şampiyonada rövanş maçları 25-26 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Avrupa Ligi'nde oynayabilecek

Bu gece oynadığı futbolla yıldızlaşan Feghouli, Fenerbahçe'ye transfer olması halinde Avrupa Ligi'nde de forma giyebilecek. Bu konuda hiçbir kısıtlamanın olmaması ise Sarı Lacivertliler'in transferde elini güçlendiriyor.

İşte gecenin diğer sonuçları;

Skenderbeu-D.Zagreb: 1-2
Celtic-Malmö: 3-2
Basel-Maccabi: 2-2
R. Wien-Shakhtar: 0-1
Valencia-Monaco: 3-1

Dün oynanan maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle;

Astana - APOEL: 1-0
BATE Borisov - Partizan: 1-0
Lazio - Bayer Leverkusen: 1-0
Manchester United - Club Brugge: 3-1
Sporting Lizbon - CSKA Moskova: 2-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ