MENÜ

Stoch yanlış anlaşılmış

Instagram hesabından yaptığı açıklamalar sonrası Fenerbahçe ile bağlarının koptuğu düşünülen Slovak oyuncu, “Kulüp beni göndermiyor. Sadece burada kalırsam, daha az şans bulacağımı söylediler” dedi.

Stoch yanlış anlaşılmış

Önceki gün sosyal medya hesabı Instagram’dan, “Fenerbahçe, benim kulüpten ayrılmamın daha iyi olacağını söyledi!!! Bunu tekrar duymak çok zor. Bir yerlerde birinin beni beklediğinden eminim ve tekrar mutlu olacağım” diyen Miroslav Stoch’un bu sözleri, Sarı-Lacivertliler’le bağlarının koptuğu şeklinde algılanmıştı.

Ancak Stoch dün yaptığı açıklamada, sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti. Slovak oyuncu, “Kulübüm beni bir yere göndermiyor. Ancak Fenerbahçe’de kalırsam az şans bulacağım söylendi. Bu nedenle ben de PAOK ve Bursaspor gibi beni isteyen kulüplerle menacerim aracılığı ile görüşmekteyim” dedi.

Bursa bir adım önde

Öte yandan gelinen noktada Bursaspor’un, Yunan ekibine göre bir adım önde olduğu öğrenildi. Bu arada Fenerbahçe’de yönetimin, 2 yıllık sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki oyuncuyu, Volkan Şen’in transferi karşılığında Timsah’a teklif ettiği de gelen haberler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ