MENÜ

Sergen Yalçın: Burak'ın golü ofsayt ise bize yazık oldu

Ligde büyük takımlara karşı galibiyet hasretine Galatasaray mücadelesiyle son vermek isteyen Sivasspor'un hocası Sergen Yalçın, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. Yalçın, “Gerçekten çok üzgünüz. İnanılmaz pozisyonlar harcadık. Burak'ın golü ofsaytsa, bize yazık oldu” dedi

Sergen Yalçın: Burak'ın golü ofsayt ise bize yazık oldu

Spor Toto Süper Lig’de önceki sezon Gaziantepspor’un, geçen sezon da Medicana Sivasspor’un başında İstanbul’un üç büyük takımına karşı ligde verdiği 6 sınavda galibiyet yüzü görmeyen teknik direktör Sergen Yalçın, Galatasaray maçıyla bu şanssızlığını bir kez daha yeniledi. Maçın başından sonuna kadar yerine oturmayan başarılı hoca, öğrencilerine verdiği direktiflerle galibiyeti çok arzuladı. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Yalçın, “Öncelikle çok üzgünüm, çok kolay hatta farklı kazanabileceğimiz bir mücedeleydi, inanılmaz pozisyonları harcıyoruz. Kale önünde birbirimize pas veremiyoruz. Bu bizim için ciddi bir sorun. Burak’ın golü ofsaytsa yazık bize, oyuncularım iyi mücadele etti, iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İlk 25 dakika bocaladık ama sonra toparladık. Sonuçta Galatasaray’a karşı oynuyoruz. Galatasaray’ı kötü yakaladık. Söylenecek fazla bir şey yok çok üzgünüz. Rakip bize çok fazla topla oynama şansı verdi ama biz yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Hazırlık maçlarında hep iyi takımlarla oynadık. Bugünkü performansımız iyiydi. Bundan sonra daha iyi olacaktır. Hedefimiz her maçımızı kazanmak. Galibiyeti kaçıran taraf olduğumuzu düşünüyorum” yorumunu yaptı.

Batuhan’a çok kızdı

Tecrübeli hoca, takımının 1-0 önde götürdüğü maçın ilk yarısında yaşanan bir pozisyonda Batuhan Karadeniz’e adeta ateş püskürdü. Batuhan’ın 2’ye 1 girdiği pozisyonda, müsait bir durumda iken yaptığı pas hatası üzerine Yalçın, tişörtünü açıp yedek kulübesini yumruklayarak, “Böyle bir şey olamaz. Bomboş pozisyonda pas veremiyor. Ayıp ya!” diye bağırdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ