MENÜ

Beşiktaş'ta hedef Obi Mikel ve Flamini

Beşiktaş transferde eline listeyi aldı, yollara düştü. Orta sahada tecrübeli bir ismi takıma katmayı düşünen Kartal'ın radarında Obi Mikel ve Flamini yer alıyor. Kalecisini İspanya'da arayan siyah-beyazlıların aday sayısı hayli kabarık.

Beşiktaş'ta hedef Obi Mikel ve Flamini

Beşiktaş daha ön liberosunu bulamadan şimdi de kaleci arayışına başladı. İki bölgeye katacağı isimlerle transferini tamamlayacak olan siyah-beyazlılar, kabarık bir listeyle yollara düştü.

Gökhan İnler transferinin olmaması nedeniyle ön liberoda rotasını İngiltere’ye çeviren Beşiktaş, kaleci arayışlarını da İspanya’da sürdürecek. Ön libero için Chelsea’de oynayan Obi Mikel ile ilgilenen Beşiktaş Yönetimi, yine Premier Lig’den, Arsenalli Flamini’yi de listeye ekledi. Ön libero bölgesine kesinlikle tecrübeli bir isim almak isteyen Beşiktaş Yönetimi, bu nedenle yaşı ilerlemiş ön liberolarla temas kurma kararı aldı.

4 aday var

Cenk Gönen’in ayrılacak olması nedeniyle kaleci arayışına başlayan Beşiktaş Yönetimi, hem Şenol Güneş’in hem de kaleci departmanı şefi Jose Sambade Carreira’nın önerdiği isimlerden bir liste oluşturdu.

Açık futbol oynanması yüzünden İspanyol kalecilerin sürekli kurtarışlar yapmak zorunda olması nedeniyle bu ülkenin kalecileriyle ilgilenen siyah-beyazlı yönetim, izleme komitesinin önerdiği isimleri de dikkate alacak.

Beşiktaş’ın transfer listesinde Celta Vigo’da oynayan Sergio Alvarez, Deportivo La Coruna’nın kalecisi Fabri, Getafeli Vicente Guaita ve Real Betis forması giyen Antonio Adan’ın isimlerinin yer aldığı öğrenildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ