MENÜ

Michael Skibbe: Kırmızı kart ile şansımızı yitirdik

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe'ye karşı aldıkları 2-0 yenilginin kendileri için üzücü olduğunu söyledi.

Michael Skibbe: Kırmızı kart ile şansımızı yitirdik

Müsabakanın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Michael Skibbe, ilk yarıda Fenerbahçe’nin ataklarına karşı iyi bir direnç gösterdiklerini ancak uzatma bölümünde peş peşe gelen 2 golü engelleyemediklerini aktararak, "İlk yarının son dakikalarında 2 gol yedik. Çok üzücü bir durum" dedi.

Yenilen 2 golde de gereksiz hatalar yaptıklarını belirten Alman teknik adam, "İkinci yarıda yine gereksiz bir şekilde alınan kırmızı kartla oyundaki tüm şanslarımızı da yitirdik. Buradan en azından 1 puanla dönebilirdik. Fenerbahçe galibiyeti hak etti. Aslında ilk golü yiyene kadar iyi bir mücadele ortaya koyuyorduk" ifadelerini kullandı.

Skibbe, kaleci Rood Boffin’in İstanbul’a gelen kafilede bulunmasına karşın, maç kadrosunda yer almamasıyla ilgili soruya ise, "Dünkü son antrenmanda kasığında bir sertlik oluştu. Bu nedenle de kadroda yer alamadı. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi ve gelecek maçlarda oynayacak" yanıtını verdi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ