MENÜ

Bir başka Es-Es

Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak olan Eskişehirspor'da sezon öncesi yaşanan değişim dikkat çekiyor. Kırmızı-Siyahlılar, yepyeni bir 11'le Kadıköy'den puan koparmayı hedefliyor

Bir başka Es-Es

Geçen sezonu düşme potasının hemen üzerinde bitiren Kırmızı-Siyahlılar, ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri oldu. Tam 13 yeni oyuncuyla yola çıkan Es Es’in kadrosu değişti. Bugün oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi kalede Ali Şaşal’ın yeri garanti gözüküyor. Savunmanın sağına Ankaragücü’nün 23 yaşındaki beki Aytaç Öden alındı. Stopere Emre Güngör ve Mongongu takviyeleri yapıldı. Sol bekte ise Erciyesspor’dan transfer Anıl Karaer yer alacak. Yaşlı Hürriyet’i gönderip, orta sahayı Alpaslan Öztürk’le gençleştiren Eskişehirspor’da bu maçta Beşiktaş’ın gözdesi Lawal ile genç Causic’in oynama ihtimali yüksek. Sağ kanatta Arjantin Ligi’nden gelen ‘Messi’ lakaplı Defederico, solda ise Kaan Kanak’ın forma şansı bulması bekleniyor.

Bu kez çift forvet

Geçen sezonki 4-2-3-1’in aksine Kadıköy’e çift forvetle gelmeyi planlayan Skibbe’nin gol silahları ise Süper Lig’in son 3 yılına attığı gollerle damga vuran Gekas ve genç Emre Güral olacak. Hedefi üst sıralar olarak belirleyen Eskişehir’in alternatifleri de son derece kaliteli. Alman hocanın Grasshoppers’tan eski öğrencisi Ben Khalifa forvet için hazır.

M.Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ