MENÜ

Trabzonspor'da Vargas operasyonu

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sportif Direktör Süleyman Hurma bir yıldız daha almak çalışmalara başladı, hedefteki ismi FANATİK ise öğrendi: Eduardo Vargas... Sağ kanada mutlaka takviye yapacak olan Bordo-Mavili kurmayların görüşmelerde büyük aşama kaydettiği öğrenildi.

Trabzonspor'da Vargas operasyonu

Trabzonspor, Napoli’nin son iki sezondur Valencia ve Queens Park Rangers’a kiralık olarak gönderdiği Eduardo Vargas’ı 1 yıllığına kadroya katmak için resmi adımları attı.

Transferi imza aşamasına getirmek isteyen Bordo-Mavililer’de Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sportif Direktör Süleyman Hurma önceki gün bir araya geldi. Majeed Waris’i gönderen, Mustapha Yatabare’yi satmaya hazırlanan ve Sefa Yılmaz’dan da beklenen verimi alamayan teknik direktör Şota Arveladze mutlaka sağ kanada bir takviye yapılmasını istiyor.

Yusuf Erdoğan’ı Rabotnicki maçlarında burada deneyen ve istenilen performansı göremeyen Gürcü hoca, Vargas’ın alınması için baskı yapıyor.

Kiralama formülü olacak

Napoli’yle 2017 Temmuz’a kadar kontratı bulunan Şili’li oyuncu için kiralama teklifi yapıldı. Bonservis ücretinin fazla olması nedeniyle bu formülü kullanan Trabzonsporlu yetkililer, İtalyan ekibinden ilk etapta olumlu yanıt aldı. Bu ismi bitirmeye çalışan Bordo-Mavili kurmayların, büyük oranda el sıkışması bekleniyor.

İdarecilerin, geçen sezon Queens Park Rangers’tan yıllık 2.5 milyon Euro garanti para kazanan Vargas’a, yine bu dolaylarda ücret önerdiği gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ