MENÜ

Slaven Bilic: Yuvama döndüm

Premier Lig'e fırtına gibi giren ve Arsenal'i deplasmanda yenmeyi başaran West Ham teknik direktörü Slaven Bilic, İngiliz The Sun Gazetesi'ne konuştu. "Yuvama döndüm" diyen Bilic, "Kolay olmayacak bir yükün altına girdiğimi biliyorum." diye konuştu.

Slaven Bilic: Yuvama döndüm

Edip Adanır / Londra

İşte Bilic'in Sun Gazetesi'ne verdiği röportajdan satır başları:

"BEN PREMİER LİGDE YENİ BİR HOCAYIM"

Arsenal galibiyetinin devamı gelmezse hiçbir önemi olmaz. Kulüp,seyirci ve futbolcularım için elbette çok iyi bir başlangıç.

Bu 3 puanı unutmayıp "sıradaki gelsin" mantalitesine girersek, büyük bir yanlş yapıyoruz demektir. Çok çalıştık sahada, bilerek sert oynamadık.

19 yaşındaydım Yugoslavya'da ilk defa oynadığımda. Bugünkü gençler çok daha çabuk gelişiyor. Akademi maçlarının canlı yayınlanmasının etkisini unutmayalım.

West Ham akademisi İngiltere'nin en önemli akademilerinden biri. Rio Ferdinand, Lampard, Joe Cole, Glen Johnson, Jermain Defoe akademiden yetişen oyuncular... Oxford 16 yaşında ve akademimizde yetişen bir oyuncu... Sahada çok tecrübeli ve olgun bir futbolcu gibiydi.

İlk olarak takım ve oda arkadaşım solbek Julian Dicks'i aradım. Taraftarlar hâlâ onu unutmamış. Her maçtan önce sevgi gösterisinde bulunuyorlar.

JULIAN DICKS BENİM EN ÖNEMLİ TRANSFERİM Mİ ?


Hayır, o bir transfer değil.Transferden daha fazlası... West Ham ailesinin bir parçası. İkimiz de evimize döndük. Ben 54 kere West Ham forması giydim, Julian daha fazla... Onu seçmemim nedeni West Ham kulübünün evladı olması, seyircinin onu sevmesi ve tabii ki futbol bilgisi... O benim yardımcım, arkadaşım ve dostum. Oynadığım günlerde o da arkadaşımdı Dicks.

"UPTON PARK'TAKİ İLK MAÇI BEKLİYORUM"

Cumartesi günü Leicester ile oynuyoruz. Seyircinin 'I'm Forever Blowing Bubbles' şarkısını duyduğumda belki ağlamam ama evime döndüğümün farkındayım.

Haberin Devamı
YORUM YAZ