MENÜ

Şampiyon sezona hazır

3 kupayla poz vererek, hem gövde gösterisi yapan hem de rakiplerine gözdağı veren Sarı-Kırmızılı futbolcular, dünkü antrenmanda çok neşeliydi. Sneijder'in menacerinin İstanbul'a çağrılması, Melo'nun takımda kalma ihtimalinin yükselmesi ve Muslera'nın gönderilmemesi, yüzleri güldürdü.

Şampiyon sezona hazır

Galatasaray Futbol Takımı, 2015 yılında kazandığı 3 kupa ile basın mensuplarına poz verdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen organizasyonda Sarı-Kırmızılı futbolcular ve teknik heyet, bu yıl kazanılan Süper Lig şampiyonluk kupası, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa ile basının karşısına çıktı. Yeni sezon öncesi adeta gövde gösterisi yapan ve rakiplerine gözdağı veren Sarı-Kırmızılılar, aynı zamanda oldukça keyifliydi.

Bir hayli neşeli geçen antrenmanda, hakkında belirsizlik bulunan futbolcuların etrafındaki kara bulutların yavaş yavaş dağılması da, Galatasaray camiası açısından en sevindirici gelişmeydi.

EURO 2016 yaklaşıyor
Bu isimlerden Wesley Sneijder’in menaceri İstanbul’a çağrıldı. Guido Albers Florya’ya geldikten sonra, Galatasaray Yönetimi yeni sözleşme teklifini iletecek. Tarafların, pürüz çıkmadan kısa sürede anlaşması bekleniyor. Hem yeni kontrat hem de EURO 2016’nın yaklaşması nedeniyle, Sneijder’in performansı artabilir.

Hiç kimseyle anlaşmadı

Menaceri çağrılan bir diğer oyuncu da Melo. Sambacı’nın gitmek istemesine rağmen şu ana kadar herhangi bir kulüple anlaşamaması ve Galatasaray’la idmanlara devam etmesi, Sarı-Kırmızılı ekipte kalacağına işaret ediyor.

Galatasaray taraftarı ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da bu gelişmeyi olumlu karşılıyor.

Yeniden favori olacak

Fernando Muslera da, diğer isimler kadar durumu belirsiz olmasa da, uzun süredir Manchester United’ın takibi altındaydı. Ancak Uruguaylı eldivenin takımda tutulmak istendiğini bizzat Hamza hocanın açıklaması, adeta yüreklere su serpti. Bursaspor’la oynanan Süper Kupa finalinde de takımını kurtaran Muslera’nın formu devam ederse, Galatasaray yine şampiyonluk yarışında favori konuma yükselecek gibi görünüyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ