MENÜ

'Para için asla durmam'

Trabzonspor'un Osmanlıspor'la görüşmelerini KAP'a bildirdiği Uğur Demirok'ta kriz yaşandı. FANATİK'e konuşan Uğur, “Nezaketen de olsa kime gönderileceğimi bilmem gerekiyor. Para için istenmediğim yerde durmam” dedi.

'Para için asla durmam'

Trabzonspor’un Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Osmanlıspor’a gönderdiği Uğur Demirok’un ayrılmak istememesi, kulüp içerisinde yeni bir krizin yaşanmasına sebebiyet verdi. İşte FANATİK’e konuşan 24 yaşındaki deneyimli oyuncunun flaş sözleri: “Ben Trabzonspor’a verdiğim bir söz uğruna geldim ve diğer teklifleri etik olarak hiç dikkate almadım. Bana 2 yurt dışı kampından sonra ‘seni düşünmüyoruz’ dediler. Bu karara saygı duyarım. Ama biraz da bana saygı duyulmasını istiyorum. Trabzonspor’a geldiğim şartlar belli.”

‘Huzursuzluk yaratmıyorum’

“En azından nezaketen de olsa, transferim için kiminle görüştüklerini bilmem gerekiyordu. Buna hakkım vardır herhalde. Benim buradaki tavrım, olayların sürecine. İstenmediğim bir yerde, sırf para kazanmak için durmam. Ben futbol oynamak istiyorum. Osmanlıspor’u beğenmiyorum gibi bir algı oluşmasın. Huzursuzluk yaratan bir insan profili gibi gösteriyorlar beni. Sadece Trabzonspor’u yönetenlerden anlayış bekliyorum.”

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ