MENÜ

Mourinho-Carneiro gerilimi büyüyor!

Geçen Cumartesi oynanan Chelsea-Swansea maçında Hazard'ın tedavisi için sahaya giren Eva Carneiro'ya takımı 9 kişi bıraktığı için çok kızan Mourinho takım doktoru için kendisine gelen telefonlara cevap bile vermiyor.

Mourinho-Carneiro gerilimi büyüyor!

Dün Mourinho'nun bu konudaki tutumu nedeniyle baskı altında olduğu ortaya çıktı.

Kulübün sahibi Roman Abramovich kulübün önemli bir mensununu radyo ve televizyonda eleştirmesini doğru bulmadığını ve çok kızgın olduğunu belirtti.

Kulüp mensupları yaratılan bu krizden hiç de memnun değil. Eva Carneiro öncelikle Mourinho'dan herkesin önünde özür dilemesini bekliyor ve özür dilense bile kulübü mahkemeye vermek için avukatlarla görüşmelere başladı. Kulübün bir çalışanının diğer bir çalışanı herkesin önünde hakarete varacak sözlerle aşağılaması İngiltere'de cezasız kalmayacak bir konu.

Premier Lig doktorları Eva'ya karşı Mourinho'nun davranışını HAKSIZ VE AŞIRI bulduklarını belirtti.

İngiltere'nin diğer önemli doktorlarından biri Mourinho'nun davranışının KORKUNÇ olduğunu belirtti.

Eva Carneiro'ya Pazar günü antremanlara katılmaması, maçlara ve takım oteline gelmesinin yasak olduğu bildirildi.

SON SÖZ ABRAMOVİCH'TE

Chelsea kulübünü satın aldıktan sonra en titiz olduğu konulardan biri kulübün İmajı olan büyük patronun bu konuda nasıl davranacağı merak konusu

PREMİER LİG DOKTORLARININ GÖRÜŞÜ

Maç esnasında sahaya giren fizio Jon Fern ve Eva Carneiro'nun davranışının profesyonelce olduğu ve futbolcu sağlığının sonuçtan önemli olduğunun unutulmaması yönünden yaptıkları müdahalenin çok doğru olduğunu açıkladılar.

Netice olarak Mourinho bu defa baltayı taşa çarpmış gibi görünüyor ve işi çok zor


Edip ADANIR/ Londra Temsilcisi

Haberin Devamı
YORUM YAZ