MENÜ

Kanarya coştu! Fenerbahçe'den 3. bomba!

Fenerbahçe transferde uçuşa geçti. Volkan Şen ve Ozan Tufan'ın ardından 3. bomba da patlamak üzere...

Kanarya coştu! Fenerbahçe'den 3. bomba!

Transferin şampiyonu Fenerbahçe durmuyor.

Bu sezon Van Persie, Nani, Fernandao, Şener, Kjaer gibi oyuncuları kadrosuna katan Kanarya, Volkan Şen ve Ozan Tufan'ın ardından şimdi de Valencia'nın sağ kanat oyuncusu Cezayirli Sofiane Feghouli'yi biitriyor.

Sağ kanadın kralı!

Sağ kanatta oynayan ve kaleye uzak olmasına rağmen golcü bir oyun karakterine sahip olan Feghouli, geçtiğimiz sezon La Liga'da 33 maça çıktı ve 6 gol atıp 8 asist yaptı. İlk olarak 2012 yılında Cezayir Milli Takımı'na seçilen 25 yaşındaki oyuncu, Kuzey Afrika ekibinde 25 maçta 9 gollük performans sergiledi.

Dünya Kupası'nda da coşmuştu

Sofiane Feghouli, Cezayir'in 2014 Dünya Kupası'nda Belçika, Rusya ve Güney Koreli gruptan çıkmasında büyük rol oynamış ve 4 maçta 1 gol 3 asistlik performansıyla adından söz ettirmişti.

Mehmet Topal'ın takım arkadaşı

Feghouli, 2010 Haziranı'nda doğduğu ülke olan Fransa'nın Grenoble takımın Valencia'ya transfer olurken, Mehmet Topal da aynı sezon Galatasaray'dan İspanyol kulübünün yolunu tutmuştu. İki oyuncu iki sezon Valencia forması altında ter dökmüşlerdi.



Onu da yalanlamışlardı

Son sezonlarda Valencia'da ve Cezayir Milli Takımı'nda gösterdiği müthiş performansla Avrupa devlerinin radarına giren Feghouli'nin transferini Sarı Lacivertli kulüp bugün ve hafta içinde yaptığı açıklamalarla yalanlamıştı. Ancak Volkan Şen'in bu yalanlama listesinden çıkarılması ve daha önceki senelerde yaşanan örnekler bu yalanlamalarının, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Kamu Aydınlatma Platformu'yla (KAP)
ilgili bir durum olduğunun göstergesi...

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ