MENÜ

'Her maç 0-0 başlar'

Atromitos savunmasının en önemli isimlerinden Kyriakos Kivrakidis'in düşünceleri de şöyle: “Fenerbahçe futbolcusu ile Atromitos futbolcusunun aldığı maaş arasındaki farkın bir önemi yok. Çünkü her maç 0-0 başlar, maça her iki takım da 11 kişi başlar.”

'Her maç 0-0 başlar'

Şimdi de Atromitos savunmasının en önemli isimlerinden Kyriakos Kivrakidis ile birlikteyiz. Kura çekimi sonrası ilk sözü “İşimiz çok zor” olan Kivrakidis, sözlerine şöyle devam etti:

‘Tabelayı 90 dakika yazar’

“Fenerbahçe çok iyi bir takım. Kadrosu yıldızlarla dolu, bütçesi bizimkine oranla kat kat yüksek. Statları çok büyük, taraftarları çok tutkulu. Kurayı öğrendiğim an, kendi kendime, ‘İşimiz çok zor’ dedim. Fakat futbolun güzelliği de burada; Sonucu asla belli değil. Herşeyimizi sahaya koyacak, elimizden geleni yapacağız. Fenerbahçe çok büyük, kabul ama biz de çok iyi bir takımız. Fenerbahçe futbolcusu ile Atromitos futbolcusunun aldığı maaş arasındaki farkın bir önemi yok. Çünkü her maç 0-0 başlar, maça her iki takım da 11 kişi başlar ve tabela, o maç bittikten sonra netlik kazanır.”

‘Parola şu:En iyisini yap’

“Biz sahaya en iyi bildiğimiz işi yapmak için çıkacağız. En iyi bildiğimiz iş de elbette futbol oynamak. Kura çekimini izlerken, bize Fenerbahçe’nin çıkacağını hiç düşünmüyordum, hatta inanmıyordum buna. Fakat top açılıp o kağıdı okuduğumuzda gördük, Fenerbahçe rakibimiz olmuştu ve o andan itibaren tek önemli olan şey şuydu: En iyisini yap! Türk Ligi’ni çok yakından takip ediyorum. Maçları da izliyorum. Teklif gelirse seve seve oynarım. Kim istemez ki Türk Ligi’nde oynamayı. Bana göre harika bir lig ve her oyuncu, orada olmak ister.”

Zafer Büyükavcı

Haberin Devamı
YORUM YAZ