MENÜ

Fenerbahçe yalanladı ama... Volkan Şen...

Fenerbahçe'nin Ozan Tufan transferinden sonra Volkan Şen'i de alması beklenirken, kulübün konuyla ilgili yalanlama geçmesi Türk futbol kamuoyunu şaşırttı ancak gerçekler çok farklı... FANATİK, Volkan Şen gerçeklerini açıklıyor.

Fenerbahçe yalanladı ama... Volkan Şen...

Volkan Şen kısa süre içinde Fenerbahçe'yle imzalayacak.

Transferi başkan bitirdi...


Sarı Lacivertliler, Ozan Tufan transferinin ardından Volkan Şen transferinde de sona geldi. Kulübün, oyuncuyla ilgili resmi internet sitesidnen yalanlama geçmesine rağmen, başkan Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine "Volkan'ı aldım. Bu transfer bitti." dediği öğrenildi.

Peki neden yalanlandı?

Fenerbahçe'nin Volkan Şen transferini yalanlamasının sebebi ise kulübün borsaya tâbi bir şirket olması... Kulüpten konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadan önce, konuyla ilgili bilgilendirmenin mutlaka Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılması gerekiyor. Hatta herhangi bir yönetici bir transferle alakalı olarak hernangi bir açıklama yaparsa da bunun çok ciddi cezaları olabiliyor.

Yalanlamadan ismi çıkarıldı!

Volkan Şen konusunda yalanlama geçilmesinin ardından ise ilginç bir detay da gözlerden kaçmadı. Fenerbahçe yaptığı açıklamada yalanladığı futbolcuların isimleri arasından Volkan Şen'i çıakrdı.

Bursaspor'da kadro dışı

28 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'la oynanan ve 1-0 kaybedilen Süper Kupa mücadelesinden önce "Ayrılmak istiyorum. Bu maça çıkmak istemiyorum." şeklinde konuşup, kadro dışı kalmıştı. Recep Bölükbaşı ise daha sonra "Özür dilerse yeniden kadroya alabiliriz" açıklamasını yapmıştı.

Fenerbahçe'nin Volkan için Bursaspor'a yaklaşık 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.

Fanatik.com.tr ÖZEL
RESMİ! İşte Ozan Tufan'ın bonservis bedeli

Haberin Devamı
YORUM YAZ