MENÜ

Altınordu'da hedef ilk 6

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, geçen sezon 1 puanla Play-Off'u kaçırdıklarını belirtirken, bu sene hedefe uzanacaklarını dile getirdi.

Altınordu'da hedef ilk 6

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, bu sezon hedeflerinin ilk 6’ya kalıp Play-Off oynamak olduğunu ancak ligi ilk 2 sırada bitirebileceklerini söyledi. Eroğlu, teknik ekip olarak Altınordu’da 4. sezona başlayacaklarını, kendileri için önemli olan takım olgusunu oluşturmayı başardıklarını kaydetti. Türk futbolunda bunun eksik olduğunu belirten Eroğlu, "Geçen seneye iyi başlayamadık. Bir çok oyuncumuz PTT 1. Lig’de ilk defa forma giymişti. Bizim yapmamız gerekenin futbol oynamak, mücadele etmek ve takım oyununu sergilemek olduğunu biliyorduk. Bunları ilk başta sonuca yansıtamadık. Daha sonra toparlandık ve son 10 haftada yenilmememize rağmen ilk 6 şansını 1 puanla kaçırdık."


'Açılış galibiyetle olmalı'

Eroğlu, bu sezon için hazırlık döneminin çok verimli geçtiğine değinerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Lige Samsunspor galibiyetiyle başlayıp, bunu 34 haftaya yaymak istiyoruz. Bu istikrarla hedefimiz ilk 6’ya girmek. Geçen sezon 10 maçlık namağlup unvanımız hazırlık maçlarında da devam etti. Bunu sürdürmek istiyoruz. Amacımız iyi futbol, iyi mücadele, yüksek tempolu oyun, rakibe, hakeme ve seyirciye saygı. Biz PTT 1. Lig’de ilk 10, ilk 6 ve ilk 2 hedeflerini koymuştuk. İlk sezonumuzda neredeyse 1 puanla play-off’u kaçırdık. Hedefimiz ilk 6 ama ilk 2 neden olmasın. İzmir futbolunun buna ihtiyacı var. Umarım biz çıkarız, Göztepe’nin de Karşıyaka’nın da Süper Lig’e yükselmesinin isterim. Türk futbolunun İzmir futboluna ihtiyacı var."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ