MENÜ

Fenerbahçe - Atromitos maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe'nin 1-0'ın rövanşında Kadıköy'de Atromitos ile oynayacak. Zorlu mücadelenin ilk 11'leri belli oldu. Satılması gündeme gelen Sow ise kadroda yer almadı.

Fenerbahçe - Atromitos maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nden elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne devam eden Fenerbahçe, 1-0'ın rövanşında evinde Atromitos'u ağırlayacak. Sarı-Lacivertliler'in, Kadıköy'de seyircisi önünde oynayacağı bu karşılaşmanın hangi kanaldan yayınlanacağı belli oldu. Karşılaşmada Fenerbahçeliler'in çok sevdiği isimlerden biri olan Moussa Sow ise kadroda yer almıyor.

27 Ağustos 2015'teki mücadele D-Smart 77. kanaldan yayınlanacak.
Kanarya, bu turu geçmesi halinde UEFA Avrupa Ligi gruplarından mücadelesine devam edecek.

Van Persie Kadıköy'ü ayağa kaldıracak

Atromitos ve Çaykur Rizespor deplasmanlarında ağları sarsan Robin van Persie, gözünü perşembe akşamına çevirdi. Uçan Hollandalı, Atromitos ile oynanacak rövanşta Saracoğlu'ndaki ilk golünü atmaya kararlı. Van Persie, perşembe akşamı tribünlerin dolu olmasını beklediğini dile getirerek, “Eğer bu gerçekleşirse, benim motivasyonum da artar. Atromitos maçında golümü atıp, dolu tribünlerle kucaklaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe açık ara favori

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de oynayacağı Atromitos karşılaşmasının iddaa oranları da açıklandı. Sarı Lacivertliler'in kazanmasına 1.10, beraberliğe 5.50, Atromitos galibiyetine ise 9.00 oran verildi.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde play off turunda 1-0 kazandığı maçın rövanşında Atromitos'u ağırlayan Fenerbahçe'de bu maçın ilk 11'i belli oldu.

Teknik direktör Vitor Pereira, Çaykur Rizespor maçında oynayan Hasan Ali Kaldırım'ın yerine sol bekte yeniden Caner Erkin'e görev verirken, sakat olan Bruno Alves'in yerine de Abdoulaye Ba oynayacak.

Van Persie de ilk 11'de yer alıyor.

İki takımın kadroları şu şekilde:

Fenerbahçe:

Volkan Demirel - Şener Özbayraklı - Simon Kjaer - Abdoulaye Ba - Caner Erkin - Josef De Souza - Mehmet Topal - Diego Ribas - Luis Nani - Robin Van Persie - Jose Fernandao

Yedekler:

Fabiano Ribeiro, Michal Kadlec, Raul meireles, Uygar Zeybek, Volkan Şen, Alper Potuk, Mehmet Topuz

Atromitos:

Gorbunov, Fitanidis, Kivrakidis, Bíttolo, Lazaridis, Usero, Napoleoni, Umbides, Marcelinho, Godoy

Yedekler:


Barkas, Kouro, Theologou, Ballas, Eduardo Brito, Le Tallec, Limnios



SAAT:
21.00
STAT: Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Fenerbahçe Spor Kompleksi
YAYIN: D-Smart 77
HAKEM: Ivan Bebek


Fenerbahçe'de Pereira ülkesine gitti!

Haberin Devamı
YORUM YAZ