MENÜ

Trabzonspor'dan Ozan Tufan'a teklif

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından Ozan Tufan transferi için Trabzonspor da devreye girdi. Ara transfer döneminde genç yıldız için 6.5 milyon Euro öneren Bordo-Mavililer, 1 milyon Euro'luk artırım yaptı.

Trabzonspor'dan Ozan Tufan'a teklif




Transfer borsasını karıştıran isim olan Ozan Tufan için Trabzonspor da devreye girdi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın kapıştığı transferde ibrenin Sarı-Lacivertliler'e dönmesi üzerine Karadeniz ekibi devreye girdi.

Fenerbahçe'nin, Bursaspor'a yaptığı teklifi 7 milyon Euro'ya çıkarıp, transferde sona yaklaşmasının ardından Trabzonspor cephesi rakam artırdı. Karadeniz ekibinin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Bursa'nın patronu Recep Bölükbaşı'yı bizzat arayarak, "Ozan Tufan için 7.5 milyon Euro (Yaklaşık 22.5 milyon TL) bonservis bedeli öneriyoruz" ifadesini kullandı.

Trabzonspor hatırlanacağı üzere ara transfer döneminde de genç yıldız için 6.5 milyon Euro'luk bir teklif yapmış ancak o dönem transfer gerçekleşmemişti.

Bölükbaşı teşekkür etti

Ozan transferinde kulübün kasasına ciddi bir miktar koymayı amaçlayan Recep Bölükbaşı'nın yeni tekliften çok memnun kalarak, İbrahim Hacıosmanoğlu'na teşekkür ettiği bildirildi.


"Ozan Tufan Bayern'de oynasa şaşırmam"


Bursaspor Yönetimi'nin yeni bir değerlendirme yaparak gelen teklifleri düşüneceği, ardından ise kulüplere yanıt vereceği ifade edildi. Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'nun, Recep Bölükbaşı ve ekibinden olumlu yanıt aldığı takdirde, Ozan Tufan'ın menajeri Ahmet Bulut ile bizzat masaya oturacağı öğrenildi.

Beşiktaş'tan döndü

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Beşiktaş, Bursaspor ve Ozan Tufan üçlüsü arasında bir anlaşma sağlanmış; ancak Şenol Güneş'in Recep Bölükbaşı'na yönelik açıklamaları sonrası transfer hayata geçirilememişti.

Bu gelişme sonrası Fenerbahçe teklifini revize ederek, Bursaspor'a önerdiği bonservis miktarını 7 milyon Euro'ya çıkarmıştı.

Serhat Demirtaş / fanatik.com.tr ÖZEL

Haberin Devamı
YORUM YAZ