MENÜ

Silahlı saldırıya tepkiler büyüyor: Artık susmayın!

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal ile Mert Uygar Zeybek'in silahlı saldırıya uğraması tüm dünyada büyük yankı yaratırken, sarı lacivertlilere büyük destek geldi.

Silahlı saldırıya tepkiler büyüyor: Artık susmayın!

Sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri ile spor kulüpleri, sosyal medyadan yayınladıkları mesajlarla Mehmet Topal ve Uygar Mert Zeybek'e 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. En çarpıcı tepki ise Mersin İdman Yurdu'ndan geldi...

Sarp Akkaya
Mehmet Topal büyük geçmiş olsun... Sana da geçmiş olsun kardeşim Uygar Mert Zeybek

Trabzonspor Kulübü
Trabzonspor Kulübü, seyir halindeyken cipi kurşunlanan Fenerbahçeli milli futbolcu Mehmet Topal için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mehmet Topal'a yapılan menfur saldırıyı kınıyor, Topal'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Gençlerbirliği Kulübü
Bu saldırıdan yara almadan kurtulan Mehmet Topal'a geçmiş olsun diyor, bu vahim olayı kınıyoruz.

Aziz Üstel

Mehmet Topal'ı biraz tanıyan onun kirli işlere bulaşmayacağını bilir. Bu tür şeyler 'organize işlere' girer. Bunu anlayan anlar birader!

Mersin İdman Yurdu
Geçmiş olsun. Başta Mehmet Topal'a, Uygar'a ve tüm Fenerbahçe camiasına. Bu sefer susmayın, failleri bulun, adalet önünde hesap verdirin!

Nur Yerlitaş
Nasıl bir ülke olduk böyle! Geçmiş olsun Mehmet Topal

Bursaspor Kulübü
Başarılı oyuncu Mehmet Topal'a yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, Mehmet Topal'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu saldırının sorumluların yakalanıp bir an önce hak ettikleri cezayı almalarını temenni ediyoruz.

Itır Esen
Geçmiş olsun Mehmet Topal. Futbola ateş edenler aslında sağlıklı genç nesillerin zihinlerine ateş ediyorlar. Temiz olanı kirletmeyin!

Adana Demirspor Kulübü
Fenerbahçeli oyuncu Mehmet Topal'a yapılan saldırıyı kınıyor, faillerin bir an önce yakalanmasını temenni ediyoruz.

Sabri Ugan
Duyduğumda kanım dondu. Yetmez ama elimden gelen, her duygumu sığdırdığım o tek cümle: "Geçmiş olsun Mehmet Topal"

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ