MENÜ

'Sergio Ramos'un sözleşmesi uzatılacak' iddiası

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in, defans oyuncusu Sergio Ramos'un sözleşmesini uzatacağı öne sürüldü.

'Sergio Ramos'un sözleşmesi uzatılacak' iddiası

İspanyol spor gazeteleri Marca ve AS’da yer alan haberlere göre, sözleşmesinin uzatılması konusunda İspanyol futbolcu ile Real Madrid yönetimi arasında süren görüşmelerin sonuçlanarak anlaşma sağlandığı belirtildi.

Haberlerde, Real Madrid ile sözleşmesi 2017’nin haziran ayında bitecek 29 yaşındaki Ramos’un, yeni anlaşmayla 2020’ye kadar İspanyol temsilcisinde kalacağı ve resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı ifade edildi.

Real Madrid’den sezon başına net 6 milyon avro kazanan Sergio Ramos’un, gelirini az bulması nedeniyle takımdan ayrılmak istediği ve Manchester United’ın takibinde olduğu ileri sürülmüştü. Yaz boyunca Real Madrid ile transfer görüşmelerine devam eden İspanyol futbolcunun, yeni sözleşmesinde gelirinin net 8,5 ila 9 milyon avro arasında olması ve başarı kriterlerini yerine getirmesi halinde çeşitli bonusların da eklenmesi bekleniyor.

Real Madrid’de en çok kazanan futbolcular listesinde 17 milyon avro ile Cristiano Ronaldo başta gelirken, onu Gareth Bale (11 milyon avro) ve Karim Benzema (8 milyon avro) izliyor. Ramos’un, yeni sözleşmesi ile James, Kroos ve Benzema’dan daha fazla kazanacağı öne sürülüyor.

Öte yandan, Real Madrid’in diğer defans oyuncusu 32 yaşındaki Pepe’nin de 2016’nın haziran ayında dolacak sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılması konusunda taraflar arasında anlaşma sağlandığı iddia ediliyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ