MENÜ

Ozan Tufan'ın alternatifleri hazır

Beşiktaş, İtalya'da forma giyen futbolcu için yeniden Napoli'nin kapısını çalacak. Gökhan İnler dışındaki alternatifleri de hesaba katan Kartal, Eskişehirsporlu Lawal ile Schalkeli Prince Boateng'i de listeye ekleyecek.

Ozan Tufan'ın alternatifleri hazır

Ön libero transferinde Ozan Tufan ile anlaşmak üzereyken bu oyuncuyu elinden kaçıran Beşiktaş Yönetimi, Gökhan İnler ismini yeniden gündemine aldı.

Mali şartlar elverirse Napoli’den Gökhan İnler’i transfer etmeyi planlayan siyah - beyazlı yönetim, mecburen Gökhan’ı liste başına aldı. Uzun süredir bu oyuncuyla transfer pazarlıkları içerisinde olan Beşiktaş Yönetimi, zamanın daralması nedeniyle İtalyan kulübünde oynayan futbolcuyla bir an önce anlaşmaya çalışacak.

Menajeri sorun oldu

Olympiakos maçının ardından Beşiktaş Yönetimi’nin de ön libero konusunda Şenol Güneş’e hak verdiği ortaya çıkarken, yönetimin bu bölgeye iki oyuncu bile alabileceği ifade edildi.

İlk etapta Gökhan’ı renklerine katmaya çalışacak Beşiktaş Yönetimi, bir zamanlar gündeminde olan Eskişehirsporlu Lawal’ı yeniden listeye ekleyecek. Lawal’ın menajeriyle yaşadığı problemler nedeniyle bu oyuncuyu listesinden çıkaran Beşiktaş Yönetimi, Lawal ile de masaya oturmayı planlıyor. Kartal’ın diğer düşüncesi de Schalke’den Prince Boateng... Bu oyuncu da Beşiktaş’ın radarında bulunuyor.

Veli dönecek ama!

Yeni sezonda ön libero konusunda sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş Yönetimi, sakatlığı süren Veli Kavlak’ın birkaç hafta sonra geri dönecek olmasına rağmen bu konuda işini şansa bırakmak istemiyor.

Serdar Kurtuluş ve Necip Uysal’ın, Atiba’nın yanında ikinci ön libero konusunda etkisiz kalınması nedeniyle acil olarak transferlerin bitmesi isteniyor.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ