MENÜ

Michael Skibbe: Fenerbahçe maçından puanla ayrılmak istiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Spor Toto Süper Lig'de 14 Ağustos Cuma günü deplasmanda yapacakları Fenerbahçe maçından puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.

Michael Skibbe: Fenerbahçe maçından puanla ayrılmak istiyoruz

Skibbe, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 haftalık yoğun bir hazırlık döneminin ardından sezonun başlamasının kendilerini mutlu ettiğini bildirdi.

Ligin açılış maçında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden Skibbe, "Bizi ateşleyen bir maç olacak. Bu yılın şampiyonluk favorileri arasında görünen bir takımla karşılaşacağız. İyi bir gün yakalarsak üç, iyi bir gün yakalayamazsak en az bir puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Skibbe, hazırlık maçlarından alınan skorların kimseyi yanıltmaması gerektiğini dile getirerek, futbolcularının gerçek performansını ligde ve kupadaki maçlarda göstereceğini vurguladı.

Şu anki kadrodan çok memnun olduğunu kaydeden Skibbe, "Ekonomik ve gelecek sezon her yönde yarışabilecek bir takım kurduk. Kuruluşumuzun 50’nci yılında geçen sezondan daha iyi bir performans sergileyeceğiz" ifadesini kullandı.

Siyah-kırmızılı takımın bu akşam yapılan antrenmanını ziyaret eden Diyanet-Sen Eskişehir Şubesi üyeleri, yeni sezon için takıma başarılar diledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ