MENÜ

İşadamının Tweet'leri tepki çekti

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'a silahlı saldırı sonrasında attığı tweet'le tepki çekti.

İşadamının Tweet'leri tepki çekti

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal ile takım arkadaşı Mert Uygar Zeybek’e, silahlı saldırı sonrasında İzmirli işadamı Serdar Aka, paylaştığı ’Otobüsü deviremeyene de yazıklar olsun. Mehmet Topal’ı vuramayana da’ tweet ile büyük tepki çekti.

Tepkiler üzerine twitter hesabını askıya alan Aka, "Sporda şiddeti kanamak istedim ama 140 karakterle bunu ifade edemedim" dedi.

Mehmet Topal'ın dün yaşadığı olaya spor dünyası başta olmak üzere birçok kesimden tepki geldi. Fenerbahçe Futbol Takımı’nı taşıyan otobüsün, geçen 4 Nisan’da da Trabzon’da silahlı saldırıya uğradığı, şoförün yaralandığı olay akıllara geldi.

Ancak sosyal medya üzerinden İzmirli işadamı Serdar Aka’nın, paylaştığı ’Otobüsü deviremeyene de yazıklar olsun. Mehmet Topal’ı vuramayanada’ tweet’i büyük tepki çekti.

Gelen tepkiler üzerine Aka, twitter hesabını askıya aldı. Konuyla ilgili kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine açıklama yapan Serdar Aka, yanlış anlaşıldığını ileri sürdü. Serdar Aka, "Bu 140 karakter başımıza bela oldu. Ben Mehmet Topal’a yapılan saldırıyı kınamak istedim. Yanlış anlaşıldım. Sporda şiddeti kanamak istedim, ama 140 karakterle bunu ifade edemedim" dedi.

Taylan YILDIRIM / İZMİR, (DHA)


Haberin Devamı
YORUM YAZ