MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: Ozan Tufan'ı kadromda isterim

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takımın 3 kupayla yaptığı fotoğraf çekiminin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gündemdeki birçok konu hakkında açıklamalarda bulunana Hamzaoğlu, "Ozan Tufan'ı kadromda görmek isterim." dedi, Melo hakkında ise cuma gününü işaret etti.

Hamza Hamzaoğlu: Ozan Tufan'ı kadromda isterim

Hamza Hmzaoğlu'ndan flaş açıklamalar...

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde birçok konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu'nun açıklamaları:

"Fatih Hoca da eleştirildi"

Geçtiğimiz sezon buraya geldiğimde çok zor şartlar vardı. Ama şimdi Allah'a şükür 3 kupayla birlikteyiz. Bu başarılara mutlaka yenilerini eklememiz gerekecek. Ben inanıyorum ki bu başarıları yakalayacağız.

Fatih Hoca UEFA Kupası'nı kazandı yine eleştirildi. Kimse sizin geçmişinizi konuşmaz. Herkes güncel zamanın eleştirisini yapar. Biz işimizi yapmaya devam edeceğiz.

"Melo cuma günü karar verecek"

Melo son kararını cuma günü verecek. O gitmek istediği için biz hazırlıklarımızı o yokmuş gibi zaten yapmıştık... Melo aslında buradan memnun. Belki ailesini düşünerek böyle bir karar verdi biz de anlayışla karşıladık. Hala gidebilir ama gitmezse de kontratlı oyuncumuz olarak ondan maksimum verimi almaya çalışacağız.




"Oumar Niasse katkı sağlar"


Niasse eski futbolcumuz... Bize katkı sağlar. Bir düşüncemiz var onunla ilgili... İstediğimiz başka oyuncular da var.

Real Madrid'le oynayacamız maç basit bir hazırlık maçı değil... Bizim hangi seviyede olduğumuzu ciddi açıdan gösterecektir.

"Carole, Jem ve Rodriguez yeterli..."

Bizim transfer yapamayacak durumda olduğumuz gibi bir algı var. Böyle bir durum söz konusu değil. Biz gereksiz transferden kaçınıyoruz.

Yarınları da düşünmek zorundayız. Bugünü düşünürek Bilal ve Podolski'yi aldık, yarınları düşünerek de Jem Karacan, Carole ve Jose Rodriguez'i aldık.

"Ozan'ı isterim ama bu rakamlar fazla..."

Ozan'ı takımımda görmek isterim ama rakamlar çok fazla olduğu için bu transfere onay veremem.

"Bilal kendini kanıtladı, Telles'i satmadık"

Hamit sakatlığından sonra geri dönecek. Bilal zaten kendini kanıtladı. Jem Karacan var, Selçuk var, Jose Rodriguez var. Biz o açığı kendi içimizden de doldurabiliriz.

Telles için verilen rakam bizi tatmin etmedi. Rakam iyi olsaydı onu satabilirdik, çünkü biz sadece alan değil satan bir kulüp de olmak istiyoruz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ