MENÜ

FC Wil'de kriz erken patlak verdi

Türk futbolcuları ve Süper Lig'de boy gösteren eski isimleri kadrosuna toplayan FC Wil'de kriz çıktı. Günal'ın, Egemen ile Nobre'ye verdiği ev sözünü tutmadığı, prim konusunda da sorunlar yaşandığı ifade edildi .

FC Wil'de kriz erken patlak verdi

Sezon başında Türk futbolcuları ve Spor Toto Süper Lig’in eski isimlerini transfer ederek dikkat çeken FC Wil’de anlaşmazlıkların erken başladığı iddia edildi. Türk iş adamı Mehmet Nazif Günal’ın sahibi olduğu kulüpte özellikle yapılan harcamalar nedeniyle sıkıntıların çıktığı öne sürüldü.

İsviçre’de yayın yapan Aargauer Zeitung gazetesinin haberine göre, Mehmet Nazif Günal ile takımın futbol sorumlusu Erdal Keser arasında parasal sorunlar yaşandığı yazıldı. Aynı zamanda Fuat Çapa’nın teknik direktörlüğünü yaptığı FC Wil’de futbolcularla yapılan anlaşmaya göre, galibiyet başına 3 bin İsviçre Frangı (9 bin TL), takımın 4 ile 7. sırada olması durumunda ise bin İsviçre Frangı (3 bin TL) ödenmesi gerekiyor.

Öte yandan Egemen Korkmaz ve Mert Nobre’ye ev tutulması ve araba tedarik edilmesi sözünün de yerine getirilmemesi, takımdaki gerginliği artırdığı belirtildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ