MENÜ

Bursaspor'dan Ceyhun Gülselam ve Kerem Demirbay atağı

Belçikalı futbolcular De Sutter ve Bia'nın transferinde sona yaklaşan Yeşil Beyazlılar, Hannover 96'dan Ceyhun Gülselam ve Hamburg'dan Kerem Demirbay için de harekete geçti.

Bursaspor'dan Ceyhun Gülselam ve Kerem Demirbay atağı

Bursaspor, Alman kulüpleri Hannover 96'dan Ceyhun Gülselam ve Hamburg'dan Kerem Demirbay'ı kadrosuna katmak için çalışma başlattı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bu sezon şimdiye kadar 10 futbolcu transfer eden yeşil-beyazlılar, takımdan ayrılma olasılıkları bulunan Bakambu, Volkan Şen ve Ozan Tufan'dan boşalacak mevkiler için girişimlerini hızlandırdı.

Son olarak Rusya'nın Dinamo Moskova takımının Macar oyuncusu Balazs Dzsudzsak'ı görüşme yapmak üzere Bursa'ya davet eden, Belçika ekiplerinden Club Brugge'ün golcüsü Tom De Sutter ve Standard Liege'nin kanat oyuncusu Geoffrey Mujangi Bia'nın transferinde son pürüzleri gidermeye çalışan Bursasporlu yöneciler, Hannover 96'dan Ceyhun Gülselam ve Hamburg'dan Kerem Demirbay için girişimlerde bulunuyor.

Her konuda anlaşmaya varılan De Sutter ve Bia'nın kulüpleriyle küçük pürüzlerin giderilmesi için Belçika'ya giden Bursaspor Kulübü Asbaşkanı Kemal Güler, sorunların aşılması halinde bu oyuncularla Bursa'ya gelecek.

Ceyhun Gülselam ve Kerem Demirbay'ın transferleri için hem kulüpleri hem de oyuncularla görüşmeler sürüyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ