MENÜ

Bursaspor Tomas de Sutter ve Bia'yla anlaştı

Bursaspor, Belçikalı futbolcular Tom De Sutter ve Geoffrey Mujangi Bia ile anlaşmaya vardı.

Bursaspor Tomas de Sutter ve Bia'yla anlaştı

Yeşil-beyazlı kulüp, Belçikalı futbolcular De Sutter ve Bia ile anlaşmaya vardı. De Sutter ve Bia’nın kulüpleriyle küçük pürüzlerin giderilmesi için Belçika’ya giden Bursaspor Kulübü Asbaşkanı Kemal Güler, iki futbolcu ve kulüpleriyle el sıkıştı.

Belçika ekiplerinden Club Brugge’un golcüsü De Sutter ile Standard Liege’de oynayan Demokratik Kongo asıllı Belçika vatandaşı Bia, yarın Güler ile birlikte Bursa’ya gelecek.

Tomas de Sutter kimdir?

Belçikalı 30 yaşındaki forvet oyuncusu. Profesyonel futbol hayatına Club Brügge'de başlayan Tomas de Sutter, 2004 senesinde Club Brugge'e transfer oldu. u21 takımında forma giyen Belçikalı, 2005'te KM Torhout'un yolunu tuttu. 2006'da Cercle Brugge'de forma giyen de Sutter, burada 3 yıl kaldıktan sonra Anderlecht'in yolunu tuttu. 2013 senesinde yeniden Club Brügge'ün yolunu tutan de Sutter, UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile oynadıkları maçta takımını bir üst tura taşıyan isim olmuştu.

Geoffrey Mujangi Bia kimdir?


Kongo asıllı Belçikalı sol kanat oyuncusu. 26 yaşındaki futbolcu, profesyonel futbol hayatına Belçika'da, RSC Charleroi'de başladı. 2010 senesinde İngiltere'ye Wolverhampton'a kiralandı. 2011 senesinde Standard Liege'in yolunu tuttu. Burada 1 sene forma giydikten sonra, İngiliz ekibi Watford'a gitti. Bia, son olarak Standart Liege forması giydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ