MENÜ

Beşiktaş'ta yöneticiler Güneş'e kızgın

Şenol Güneş'in açıklamaları Ozan Tufan işini bozdu, Beşiktaşlı yöneticiler de hocanın sözlerine tepki gösterdi. Siyah-beyazlılar, “Bizim için önemli bir transferin böyle bir sebepten dolayı son bulması hiç iyi olmadı” diye konuştular.

Beşiktaş'ta yöneticiler Güneş'e kızgın

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı hakkında ağır ifadeler kullandı, Ozan Tufan dosyası bir anda kapandı. Siyah-beyazlı yöneticiler buna sert tepki gösterdi.

Profesyonel Futbolcular Derneği’nin düzenlediği ödül gecesinde, Bölükbaşı’nın, “Geçen sezonki hocamız, oyuncuların kafasını karıştırıyor” sözlerine cevap veren Güneş, “Bir oyuncu çıksın kafamı karıştırıyor desin, ben alnını karışlarım. Başkan, yönetici olabilirsiniz ama adam olmak daha önemli” demişti. Bunun üzerine Bursaspor, Ozan Tufan transferinin Beşiktaş açısından sonlandığını duyurdu.

Beşiktaş Yönetimi ise Güneş’in bu açıklamasının şokunu üstünden atamadı. Bursaspor Yönetimi ile mali konularda prensip anlaşmasına varan ve önceki gece için resmi anlaşmanın yapılmasını uman siyah - beyazlı yönetim, Güneş’in yaptığı sert açıklamalar nedeniyle zorda kaldı.

Kendi aralarında durum değerlendirmesi yapan Beşiktaşlı yöneticilerin, “Olacak iş değil. Bizim için çok önemli bir transfer görüşmesinin böyle bir sebepten dolayı son bulması hiç iyi olmadı. Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte böyle nedenlerden dolayı transfer bitmemeliydi. Atınç’ı 5 milyon euroya satan bir kulüp olarak Ozan Tufan transferinden kulüp çok önemli gelirler elde edilebilirdi” diye konuştular.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ