MENÜ

Balıkesirspor'a rehavet uyarısı

Bursaspor'u oynadığı hazırlık maçında farklı geçen Kırmızı-Beyazlılar'da futbol şube sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, oyuncuları havaya girmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Çıkrıkçı, "Bu net et galibiyet rakiplerimize korku, bize ümit verdi. Ama ligle hazırlık maçını aynı kefeye koymamak gerekir" dedi.

Balıkesirspor'a rehavet uyarısı

PTT 1. Lig maratonu öncesi oynadığı son hazırlık maçında Süper Lig’in iddialı takımlarından Bursaspor’u 3-0 yenen Balıkesirspor’a hem alkış hem de uyarı geldi. Güçlü bir kadro oluşturduklarını hatırlatan Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, "Bursaspor maçında ortaya koyduğumuz performans, oyun ve net galibiyet rakiplerimize korku, bize ümit verdi. Ama ligle hazırlık maçını aynı kefeye koymamak gerekir. Teknik direktör Erkan Sözeri, bu maçtan sonra futbolcuları rehavete kapılmamaları daha iyi olmaları konusunda uyardı" dedi.

'3 puan istiyoruz'

Sezonu pazar günü evlerinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla açacaklarını hatırlatan Çıkrıkçı, "Geçen sezon Süper Lig’deki son maçımızda Gaziantepspor’u ağırlamıştık. Yeni sezonu yine bir Gaziantep ekibiyle açacağız. Lige taraftarımız önünde 3 puanla ve moralli başlamak istiyoruz" diye konuştu. Balıkesirspor, ilk haftanın taktik provasını yarın Atatürk Stadı’nda yapacak. Yönetim, karşılaşmasının bilet fiyatlarını da belirledi. Buna göre biletler kapalı üst 25, alt 20, maraton 12.5, kale arkası ve misafir tribün 7.5 TL’den satılacak.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ