MENÜ

Fenerbahçe'de Van Persie belirsizliği

Shaktar'la oynanan rövanş maçı öncesi sakatlanan Robin van Persie'nin durumu belirsizliğini koruyor. Sağlık ekibi bu konuda seferberlik ilan ederken Pereira, 32 yaşındaki forveti hazır olmadan oynatmak istemiyor .

Fenerbahçe'de Van Persie belirsizliği

Fenerbahçe’nin, Manchester United’dan kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldızı Robin van Persie, Shakhtar Donetsk’le oynanan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçı öncesi sakatlanmış ve kadrodan çıkarılmıştı. Bu mücadeleyi tribünden takip etmek zorunda kalan Hollandalı futbolcunun, sağ arka adalesinde sertleşme bulunduğu öğrenilmişti.

Sağlık ekibinin hemen tedavisine başladığı 32 yaşındaki forvetin sakatlığı konusunda henüz net bir gelişme yaşanmadı. Ukrayna’daki karşılaşmadan beri doktorların kontrolü altında çalışmalarını sürdüren ve takımdan ayrı olarak özel idmanlar yapan tecrübeli futbolcuya, bugün bazı testler uygulanacağı ifade edildi.

Atromitos’a yetişebilir

Van Persie’nin son durumu hakkında ortaya çıkacak olan tabloya göre hareket edilmesi beklenirken, teknik direktör Perreira ise süperstarını asla ateşe atmak istemiyor. Portekizli hocanın, sağlık ekibine, “Van Persie yüzde 100 sağlam olmadan takımla çalışmasın” dediği ve Hollandalı yıldızını cuma günkü Eskişehir sınavında riske etmeyeceği öğrenildi. Şu an golcü futbolcu için en iyimser görüşün ise 20 Ağustos’ta, Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında ilk 11’de yer alması olduğu belirtildi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ