MENÜ

Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki zemin çalışmaları sürüyor

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki zemin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki zemin çalışmaları sürüyor

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda zemin çalışmalarını, olumsuz bir durum yaşanmaması halinde 23 gün içinde tamamlayacaklarını söyledi. İl Müdürü Duman, yaptığı açıklamada, Manisa 19 Mayıs Stadı’nın bakım ve çim yenileme işlemlerinin tüm hızıyla devam ettiğini bildirdi.

Çalışmaların belirlenen tarihten erken bir sürede biteceğini kaydeden Duman, "Stadın yenilenmesi ve 17 yıldır yapılmayan drenaj değişimi, otomatik sulama kanallarının yapılması ve yeni bir çimle birleştirme noktasında çalışmalar yapılıyor. Önümüzdeki çarşamba günü çim rulo şeklinde serilecek ve daha sonra da uzmanlar eşliğinde bir bakım sürecine alınacak" dedi.

23 günlük süre devam ediyor

Yenileme çalışmalarını sözleşmede belirtildiği gibi 23 günde tamamlayacaklarını ifade eden Duman, şöyle devam etti:

"Önümüzde 23 günlük bir süre belirlemiştik. Bu süremiz tüm hızıyla devam ediyor. Bir terslik çıkmazsa, olumsuz bir durum yaşanmazsa 23 günlük süre zarfında tamamlayacağız, hatta daha erken bitirme durumu da var. Belirtilen süreden önce de teslim ederiz. Çimin kaynaşması tamamen bir doğa olayıdır. Tahminen eylül sonu gibi stadımızdaki çalışmalar tamamen bitmiş olacak."

"Bu stat Manisa’nındır"

Duman, 19 Mayıs Stadı’ın Manisaspor Kulübü’nden alınarak Akhisar Belediyespor Kulübü’ne verildiği gibi yanlış bir algının oluştuğuna dikkati çekerek "Bu stat Manisa’nındır. Manisaspor’a verilmiş ve geri alınmıştır. Akhisar’a sadece maç oynamak için izin verilmiştir. Yani sezondaki maçlarını Akhisar burada oynayacaktır. Manisaspor’da burada oynayacaktır. Göztepe’nin de bir talebi olmuştur. Göztepe de maçlarını burada oynayacaktır" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ