MENÜ

Hasan Celal Yıldırım'dan çifte başarı

6-9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen, 41 ülkeden 600'ü yabancı yaklaşık 2500 sporcunun mücadele edeceği 12. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda, İstanbul'u başarıyla temsil eden genç sporcumuz Hasan Celal Yıldırım, hem kata hemde kumite dalında rakiplerine puan vermeden altın madalyaya uzandı.

Hasan Celal Yıldırım'dan çifte başarı

Hasan Celal Yıldırım, 29-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Karadağ’ın Herceg Novi kentinde düzenlenen 20. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası’nda, Balkan Şampiyonu olarak bir altın bir de bronz madalya kazanmış ve şampiyona sonrası İl Müdürü İbrahim İlhami Koç’u antrenörü Muzaffer Muyan ile birlikte ziyaret etmişti.

Milli sporcu, turnuvada çizdiği kata ile otoritelerin büyük beğeni ve takdirini kazanırken, kumitede de başarılı performansını sürdürerek rakiplerine puan alma şansı vermeden her iki dalda da kürsünün ilk sırasında yer aldı.

Erzurum’dan gelen haberlerle büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirten İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç da Hasan Celal Yıldırım’ın elde ettiği başarıların kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:

''Hasan Celal’in gelecekte daha büyük başarılar elde edeceğine tüm kalbimle inanıyorum. Karate’de hem kata hem de kumite dalında birincilik kürsüsünde yer alabilmek oldukça önemliydi bizler için. Hasan Celal Yıldırım, ziyaretime geldiğinde başarı için bana söz vermişti ve bu sözünü yerine getirdi. Genç sporcumuzla gurur duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum ve bu başarıda büyük pay sahibi olan antrenörümüz Muzaffer Muyan başta olmak üzere emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum.''

Haberin Devamı
YORUM YAZ