MENÜ

Zlatan İbrahimovic için Fenerbahçe bekleniyor iddiası!

Dursun Özbek'in yalanlamasına karşın, Zlatan'la ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Fener'in elenmesi halinde, kasaya girecek ekstra 7 milyon Euro'nun, İbra için kullanılacağı öne sürüldü.

Zlatan İbrahimovic için Fenerbahçe bekleniyor iddiası!

İbrahimovic ile Galatasaray arasındaki flört, sadece Türkiye’nin değil, Avrupa medyasının da gündemini meşgul ediyor. Son olarak Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Dursun Özbek, İsveçli golcünün gündemlerinde olmadığını söylese de, iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Buna göre Galatasaray Yönetimi’nde gözler, Fenerbahçe’nin Shakhtar Donetsk ile bugün oynayacağı Şampiyonlar Ligi eleme maçına çevrildi. Sarı-Lacivertli ekibin elenmesi halinde, Türkiye’den gruplara katılacak tek takım olacak Cim Bom, yayın gelirlerini de tek başına alacak. Bu da kulübün kasasına ekstra 7 milyon Euro gireceği anlamına geliyor.

Tamamı İbrahimovic’e...

İşte bu paranın, tamamen İbrahimovic transferinde kullanılacağı öne sürülüyor. PSG’nin, kontratının bitmesine 1 yıl kalan Zlatan için 7 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği, İsveçli golcünün de senelik 12 milyon Euro garanti ücret istediği belirtiliyordu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ