MENÜ

Şov kaldığı yerden sürecek

Siyah-Beyazlı formayla ikinci dönemine başlayan Ricardo Quaresma, yeni sezona damga vurabilmek için çalışmalarına özel olarak devam ediyor. Takıma geç katıldığı için antrenman eksiği bulunan 31 yaşındaki futbolcu, 2 haftalık programla bu eksiğini kapatıp şovuna kaldığı yerden devam edecek.

Şov  kaldığı yerden sürecek

Kara Kartal’ın Portekiz devi Porto’dan kadrosuna kazandırdığı Ricardo Quaresma, yeni sezon öncesinde tam olarak hazır olabilmek için elinden geleni yapıyor. Takımın Avusturya kampında başarılı bir hazırlık süreci geçiren ancak antrenman eksiği gözlerden kaçmayan 31 yaşındaki yıldızın, teknik heyet tarafından kendisine verilen özel egzersiz programı dahilinde hazırlıklarını İstanbul’da sürdürdüğü öğrenildi. Kara Kartal’daki kariyerinin ikinci döneminde de takımının en başarılı ismi olmayı kafasına koyan yıldız kanat oyuncusunun, 2 haftalık ekstra programın ardından yüzde yüz olarak hazır hale gelmesi planlanıyor.

‘Takımım için savaşacağım’


Yeni sezonda hem Süper Lig’de hem de UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk kovalayacak olan takımın bir parçası olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Quaresma, “Beşiktaş benim ikinci evim. Adaptasyon sorununu kısa süre içerisinde aştığımı düşünüyorum. Taraftarımız ve takımım için çok çalışıp, çok savaşıp Siyah-Beyazlı renklere en iyi şekilde katkı yapacağım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ