MENÜ

Şeytan, Pepe'nin peşinde

Manchester United, savunma hattını dünyaca ünlü bir isimle güçlendirmek için düğmeye bastı. Kırmızı-Şeytanlar, Real Madrid'in Portekizli stoperi Pepe için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı. 31 yaşındaki futbolcunun da kariyerine İngiltere'de devam etmek istediği konuşuluyor

Şeytan, Pepe'nin peşinde

Yeni sezon öncesinde bütün planlarını Premier Lig şampiyonluğu üzerine yapan Manchester United, kadrosunu güçlendirmek için çalışmaları sürdürüyor.

Bu doğrultuda; Sergio Romero, Matteo Darmian, Bastian Schweinsteiger, Memphis Depay, Morgan Schneiderlin’i kadroya katan Kırmızı-Şeytanlar’ın, son olarak gözünü İspanya La Liga temsilcisi Real Madrid’in Portekizli stoperi Pepe’ye çevirdiği öğrenildi.

Kulübün Hollandalı teknik direktörü Louis van Gaal’in isteği doğrultusunda bu futbolcuya Kırmızı formayı giydirmek için harekete geçen yönetimin, 32 yaşındaki oyuncu için 20 milyon Euro’yu gözden çıkardığı iddia edildi. Konuyla ilgili olarak İngiliz basınından Daily Mirror’ın internet sitesinin haberinde, kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcunun da kariyerine İngiltere’de devam edebileceği iddia edildi.

Yedek kalmak istemiyor

Real Madrid Teknik Direktörü Rafa Benitez’in yeni sezon öncesindeki hazırlık maçlarında takımın savunma hattında; Raphael Varane-Sergio Ramos ikilisine görev vermesiyle beraber ilk 11’deki yerini kaybeden Pepe’nin, kulüplerin anlaşmasını beklediği öğrenildi. Öte yandan Real Madrid’ten ilk etapta Ramos’u isteyen ancak İspanyol yıldızı takımından koparamayan ManU’nun, Pepe konusunda ısrarcı olduğu bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ