MENÜ

Pereira son taktiklerini verdi

Vitor Pereira, son idmanlarda özellikle defansif organizasyonlar üzerinde durdu, “Savunmada hatasız olmalıyız” uyarısında bulundu. Portekizli hoca, hücumda ise duran toplara güveniyor.

Pereira son taktiklerini verdi

Fenerbahçe, henüz sezonun başı olmasına rağmen en kritik maçlarından birine çıkıyor. Şampiyonlar Ligi özlemine son vermek için ilk adımı bu akşam atacak olan Sarı-Lacivertliler, Shakhtar Donetsk’i adeta ezberledi. Vitor Pereira, uzun süredir her yönüyle analiz ettiği rakibini, ilk maçın ardından daha da iyi tanıdı.

Rövanş planını çok daha detaylı bir şekilde hazırladı. Portekizli teknik adam, Shakhtar’ın taraftarı önünde maça hızlı başlamasını bekliyor. Bu nedenle son idmanlarda defansif organizasyonların üzerinde durdu, takım savunmasının önemini futbolcularına defalarca anlattı. Pereira, oyuncularıyla yaptığı konuşmada, “Savunmada sakin kalmalıyız” diye konuştu.

Her top Nani’ye

47 yaşındaki teknik adam, hücumda özellikle Nani’nin süratinden yararlanmak istiyor. Bu nedenle Diego’yla yaptığı konuşmada, kontrataklar sırasında topu alır almaz Nani ile buluşturması gerektiğini anlattı. Ancak Pereira’nın gol konusunda en büyük güvencesi duran toplar.

Shakhtar korner ve ceza sahası yakınlarındaki serbest vuruşlarda topu karşılama konusunda büyük sorun yaşıyor. Pereira; Fernandao, Alves, Kjaer gibi hava toplarında etkili oyuncularıyla gol bulmayı planlıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ