MENÜ

Manchester United'a çok yakın!

Barcelonalı Pedro'nun, Manchester United'a transferi artık çok yakın gibi görünüyor. İngiliz basınına göre menajer Louis van Gaal, Pedro'ya ilk 11'de oynama garantisi dahi verdi.

Manchester United'a çok yakın!

Pedro ile Barcelona'nın yolları ayrılmak üzere. Messi, Neymar ve Suarez üçlüsünün arkasında forma şansı bulmakta zorlanan Pedro'nun yeni adresinin Manchester United olması bekleniyor.

İngiliz basınına göre menajer Louis van Gaal, Pedro'yu ikna edebilmek için, deneyimli oyuncuya ilk 11'de oynama garantisi verdi. Daily Telegraph Gazetesi, bu güvence üzerine 28 yaşındaki oyuncunun da kesin olarak United'a transfer olma kararı aldığını öne sürdü.

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Pedro'yu bırakmak istemiyor. Ancak United'ın, 30 milyon euroluk sözleşme fesih bedelini ödemesi halinde, Pedro serbest kalacak.

United yönetimi, takımda Pedro'ya yer açabilmek için, Meksikalı forvet Javier Hernandez'i satmayı planlıyor. Hernandez için şu ana kadar en ciddi teklif, Slaven Bilic'in takımı West Ham'dan geldi.

Hernandez'in menajeri ise Manchester United'ın golcü oyuncu için 18 milyon euro bonservis bedeli istemesine tepki gösterdi.

Menajerine göre Hernandez, United'dan bir an önce ayrılabilmek için, bonservis bedelinin yarı yarıya düşürülmesini talep ediyor.

Kaynak: Ntvspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ