MENÜ

Galatasaray'da Gary Medel için operasyon

Kulüp başkanı Dursun Özbek'in, “Transferi konusunda İnter'le görüşüyoruz” dediği Gary Medel'i ikna etmek için Sarı-Kırmızılı yöneticiler seferber oldu. Melo'nun yerine düşünülen Şili'li ön liberoya yıllık 2.5 milyon Euro teklif edilecek.

Galatasaray'da Gary Medel için operasyon

Galatasaray, Felipe Melo’nun boşluğunu, Gary Medel’le doldurmaya hazırlanıyor... Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Dursun Özbek, Şili’li oyuncu için yapılan girişimleri doğrularken, “Medel transferi için İnter’le görüşüyoruz” açıklamasını yaptı. Galatasaraylı yöneticiler şimdi, 28 yaşındaki futbolcuyu ikna etmek için çalışmalarda bulunuyor. Daha önce teknik direktör Roberto Mancini, Medel’i satmayı düşünmediklerini açıklamıştı. Buna karşın orta sahaya ve ön liberoya yapılan transferler, Medel’in gözden çıkarıldığını işaret ediyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin, Medel’e senelik 2.5 milyon Euro teklif etmeye hazırlandığı da gelen haberler arasında. Ancak önce İnter’in bu transfere onay vermesi gerekiyor.

Pitbull gidiyor, pitbull geliyor

Melo’nun yerine düşünülen Medel’in lakabı da pitbull. Sert futboluyla tanınan tecrübeli futbolcunun boyu 1.71 olsa da, hem ön libero hem de stoper olarak görev yapabiliyor. İnter’e Cardiff’ten transfer olan Medel, daha önce Sevilla ve Boca Juniors formaları da giymişti. Şili Milli Takımı’nda da 80 kez görev yapan Güney Amerikalı oyuncu, şimdilik İtalya’dan ayrılmaya sıcak bakmıyor. Galatasaray cephesi, bu transferi bitirmek adına her türlü kozu devreye sokacak.

Douglas ilk sırada


Golcü ve ön libero dışında, stoper transferi için de çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da, gözler Ukrayna’ya çevrildi. Uzun süredir Dnipro’nun savunmacısı Douglas’la ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, bonservis bedelinde indirim yapılmasını bekliyor. Bu transfer için 3.5 milyon Euro ayıran Galatasaray Yönetimi, kapıyı 8 milyon Euro’dan açan Dnipro’ya, oyuncunun baskı yapmasını sağlayacak. Bunun için bir yandan Douglas’la da görüşmelerde bulunan yönetimin, Brezilyalı stoperin transferini 1 hafta içinde bitirmesi bekleniyor. Eğer Ukrayna’dan olumsuz yönde haberler gelirse, alternatif isimler için taarruz başlayacak.

Boffin görüşmesi

Eskişehirspor’da gözden çıkarılan Ruud Boffin, Galatasaray’da Muslera’nın yedeği olarak tekrar gündeme geldi. 1.96 boyundaki Belçikalı file bekçisini bonservis bedeli ödemeden transfer etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın temasları devam ediyor. Boffin’in de Galatasaray’a transfer olmayı çok istediği, ikinci kaleci olmayı kabul ettiği de gelen haberler arasında. Sarı-Kırmızılılar bu transferi bitirebilirse, altyapıdan yetişen ve kamp döneminde iyi bir performans ortaya koyan Eray İşcan’ın da üçüncü kaleci olarak kadroda tutulması planlanıyor. Bu arada Galatasaray’ın Boffin’e senelik 1 milyon Euro önermesi bekleniyor.


İnter’den Felipe Melo’ya baskı

Haberin Devamı
YORUM YAZ