MENÜ

Bursaspor'da Volkan Şen depremi!

Ayrılmak istediği için Bursaspor'da süresiz kadro dışı bırakılan Volkan Şen'in tavrının ardında Ertuğrul Sağlam'la 2 yıl önce yaşadığı kriz yatıyor. Tecrübeli hoca, yeniden göreve geldiğinde kazan kaldıran oyuncu, buzlar kampta da erimeyince Timsah'ı aklından sildi.

Bursaspor'da Volkan Şen depremi!

Galatasaray’la Süper Kupa’da karşılaşacak olan Bursaspor’da Volkan Şen krizi keyifleri kaçırdı. ‘Takımda oynamak istemediğini belirtmesi’ gerekçe gösterilerek süresiz kadro dışı bırakılması ise akıllarda soru işareti bıraktı. Geçen sezon forma giydiği 41 resmi maçta 17 gol, 12 asistlik müthiş bir performans sergileyen Volkan’ın bu tavrı biraz eskiye dayanıyor.

Hatırlanacağı üzere Volkan, Bursaspor’da, bir önceki Ertuğrul Sağlam döneminde izin almadan ABD’ye gittiği için kadro dışı bırakılmış ve Sağlam’la anlaşamadığını gerekçe gösterip Trabzonspor’un yolunu tutmuştu. Edinilen bilgiye göre Yeşil-Beyazlı ekip Şenol Güneş’ten sonra Ertuğrul Sağlam’la anlaşınca, Volkan yönetime Sağlam’la çalışmak istemediğini iletip ayrılması için kendisine kolaylık yapılmasını istedi.

3 büyüklerle görüşüyor

Yönetim ise ‘aradaki soğukluk kampta düzelir’ düşüncesiyle konuyu geçiştirdi. Ancak ikili arasındaki buzlar Avusturya’da da erimedi. Bunun üzerine kamp dönüşü bir kez daha kararlı bir şekilde yönetime ayrılmak istediğini ileten Volkan’ın süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Volkan’ın bu kararında 3 büyüklerden aldığı tekliflerin de etkili olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ