MENÜ

Waris 4.5 milyon Euro'ya Lorient'da!

Trabzonspor'da büyük ümitlerle transfer edilen ancak istenilen performansı bir türlü gösteremeyen Majeed Waris, Lorient'a transfer oldu.

Waris 4.5 milyon Euro'ya Lorient'da!

Trabzonspor'da bir türlü beklenen performansı sağlayamayan Ganalı forvet oyuncusu Majeed Waris için bordo-mavili kulübün Fransa ligi ekiplerinden Lorient ile el sıkıştığı belirtildi. Trabzonspor'un Spartak Moskova'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli ve yıllık 950 bin Euro garanti ücretle 4 yıllığına renklerine bağladığı Waris, geçen sezon bir türlü beklenen patlamayı yapamadı.

Teknik direktör Şota Arveladze'nin bu sezon başında verdiği şansları da iyi kullanamayan ve gönderilmesine karar verilen Waris için Fransa'nın Lorient ve Rennes kulüpleri Trabzonspor'un kapısını çaldı. Yapılan pazarlıklar sonucunda Waris için 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Lorient kulübüyle el sıkışıldı.

Taraftar arasındaki son ayrıntıların konuşulduğu ve sözleşmelerin hazırlandığı belirtilirken, Trabzonspor'un Waris'in bir sonraki transferinden de yüzde 20 pay alması maddesinin sözleşmeye koyulacağı vurgulandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ