MENÜ

Vitor Pereira: Lucescu kurt ama...

Pereira, Shakhtar maçı öncesinde öğrencilerini, “Lucescu yaşlı bir kurt olabilir ancak siz de kuzu değilsiniz! Benim oyuncularım savaşır ve kimseye yem olmaz” sözleriyle motive ediyor.

Vitor Pereira: Lucescu kurt ama...

Portekizli teknik adam, Shakhtar Donetsk maçı öncesinde oyuncularını hem taktiksel hem de mental açıdan hazırlamak için elinden geleni yapıyor. Vitor Pereira, dünkü idmanda defans çalışmaları üzerinde durdu. Takım savunmasını geliştirmek için farklı organizasyonlar yaptırdı.

Pereira, antrenman sırasında oyuncularına bol bol konuşma da yaptı. 47 yaşındaki teknik adam, defansif çalışmalara ağırlık verme sebebini futbolcularına, “İlk maçta önemli hatalar yaptık. Volkan sayesinde gol yemedik. Bu kez aynı hataları tekrarlamayacağız. Bu sebeple defansa öncelik vereceğiz. Önce önlemlerimizi alıp, sonra golü düşüneceğiz” sözleriyle açıkladı.

‘Kolay teslim olmayın’

Vitor Pereira, daha sonra Shakhtar Donetsk’in hocası Mircea Lucescu’ya değindi. Portekizli teknik adam, Luce’yle ilgili olarak, “O yaşlı bir kurt olabilir ancak siz de kuzu değilsiniz! Benim öğrencilerim savaşır ve kimseye yem olmaz. Ben kolay teslim olmayan bir hocayım. Sizden de en büyük beklentim böyle olmanız” ifadelerini kullandı.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ