MENÜ

VEDA! İlk yolcular belli oldu

Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, kadroda düşünmediği isimleri, dün başkan Dursun Özbek'le yaptığı toplantıda rapor olarak sundu. İlk iki sırada Yekta ve Dzemaili bulunuyor.

VEDA! İlk yolcular belli oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun, başkan Dursun Özbek ile dün yaptığı toplantıda takımdan göndereceği isimleri sunduğu öğrenildi. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarını Avusturya’da tamamlayan ve önceki gün Türk Telekom Arena’da İnter ile hazırlık karşılaşmasına çıkan Galatasaray’da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takımdan ayrılacak isimleri belirledi. Kamp çalışmaları boyunca beklediği verimi alamadığı isimleri rapor haline getiren deneyimli çalıştırıcı, bu isimleri dün başkan Dursun Özbek’e iletti.

Tecrübe kazanması için

Tecrübeli çalıştırıcı, Dzemaili ve Yekta’yı kadroda düşünmezken, genç oyuncu Sinan Gümüş’ün ise kiralanmasını istiyor. İnter ile oynanan hazırlık maçındaki performansıyla teknik heyetin ve taraftarların beğenisini kazanan Sinan Gümüş’ün, Süper Lig’de yer alan bir takıma kiralanması gerektiğini ileten Hamzaoğlu, genç yıldızın tecrübe kazanmasını istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ