MENÜ

Vitor Pereira: Shakhtar Donetsk'i çözdüm

Vitor Pereira, rövanş için oyun planını hazırladı. Portekizli çalıştırıcı, “Duran toplarda rakip savunma panik yaşıyor. Aradığımız golü bu şekilde bulup, onları iyice telaşlandıracağız” dedi.

Vitor Pereira: Shakhtar Donetsk'i çözdüm

Shakhtar Donetsk ile Fenerbahçe arasındaki mücadele aynı zamanda iki teknik adamın; Mircea Lucescu ile Vitor Pereira’nın taktik savaşlarına sahne olacak. Pereira, kuralar çekildiğinden beri Shakhtar Donetsk ile ilgili birçok rapor hazırladı.

İlk maçın ardından ise rakibi iyice tanıdı. Portekizli çalıştırıcı, rövanşta Ukrayna ekibini duran toplarla vurma kararı aldı. Pereira, “Rakibimiz özellikle duran toplarda; yani frikik ve kornerlerde büyük panik yaşıyor. Atılan hemen her top ceza sahasında karambol yaşatıyor. Defans kurguları bozuluyor. Bu durumdan rahatlıkla yararlanabiliriz. Golü bulup onları iyice telaşlandıracağız” diye konuştu.

Bol bol uzaktan şut

Vitor Pereira ayrıca özellikle orta sahadaki öğrencilerinden bol bol uzaktan şut denemesi yapmalarını istedi. Pyatov’un bu topları sektirdiğine dikkat çeken 47 yaşındaki teknik adam, “Fernandao, Nani ve Sow sürekli fırsat kollayarak ondan dönen topları değerlendirmeye çalışacak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ