MENÜ

Terraneo'nun bileti hazır!

Transfer ustası Giuliano Terraneo, yeni bir sefere çıkmak için biletini ve bavulunu hazırladı! İtalyan sportif direktör, Fenerbahçe'nin Shakhtar'ı saf dışı bırakması halinde yeni yıldızlar için harekete geçecek.

Terraneo'nun bileti hazır!

Sezon bitti, taraftarlar heyecanla yapılacak transferleri bekledi. Van Persie, Nani, Kjaer, Josef, Fernandao gibi isimlerin bir bir imza atmasının ardından Sarı-Lacivertliler bu kez gözünü Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibine çevirdi. Shakhtar Donetsk eşleşmesi sonrasında da heyecanla maçlar için bekleyiş başladı.

Camia ve taraftarlar şimdi, çarşamba günkü rövanşı iple çekiyor. Takımlarının, Shakhtar’ı geçip adını Play-Off turuna yazdırmasını umuyorlar. Giuliano Terraneo da rövanşın sonucunu bekliyor. Ancak İtalyan teknik adamın bu bekleyişi sadece elde edilecek başarıyla sevinmek için değil.

Eğer Fenerbahçe, Ukrayna ekibini saf dışı bırakırsa, İtalyan sportif direktör bir kez daha transfer seferine çıkacak! Terraeno’nun bileti de bavulu da hazır. Fenerbahçe turu geçerse, transferin Mandrake’si Terraneo, listedeki adaylar için yurt dışına çıkarak girişimlere başlayacak. İşte o adaylar...

3. bomba Januzaj olacak

Aziz Yıldırım, aynı Nani ve Van Persie gibi taraftarı ayağa kaldıracak bir ismi Fenerbahçe’ye kazandırmak istiyor. Yıldırım, Divan Kurulu toplantısında, “Paramız var” diyerek yıldız bir oyuncuya imza attırabileceklerinin sinyalini verdi. Manchester United’ın genç kanat oyuncusu, listenin başında yer alıyor. Yönetim ve Terraneo, Januzaj transferi için tüm şartlar zorlanacak. Kırmızı Şeytanlar’da fazla forma şansı bulamayan 20 yaşındaki futbolcu bonservisiyle transfer edilemezse, satın alma opsiyonuyla kiralama yoluna gidilecek.

Kanatta alternatif Mirallas

Januzaj’ın Belçika Milli Takımı’ndan arkadaşı ve kanat için düşünülen bir diğer isim. Birçok talibi olmasına rağmen şimdilik Everton’da kaldı. Ancak daha iyi bir takıma gitmek ve Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istiyor. Hem forvette hem de sol kanatta görev yapabiliyor olması nedeniyle Pereira, Mirallas’ı kadroda görmeyi çok istiyor. 27 yaşındaki futbolcu için Everton daha önce kapıyı 10 milyon Euro’dan (30 milyon TL) açmıştı. Eğer Shakhtar geçilirse, Terraneo, İngiliz ekibinin yöneticileriyle pazarlıklara başlayarak bu rakamı daha aşağıya çekmeye çalışacak.

Luka’dan vazgeçmek yok

Josef De Souza transferine rağmen Vitor Pereira, ondan vazgeçmiyor. Portekizli teknik adamın Olympiakos’tan eski öğrencisi olan Milivojevic, Fenerbahçe’ye gelmek için Lazio ve Atalanta’nın tekliflerini geri çevirdi. Umutla ve sabırsızlıkla Sarı-Lacivertliler’e imza atacağı günü bekliyor. Yunan ekibinin 9 milyon Euro (27 milyon TL) ısrarından vazgeçip Fenerbahçe’nin 6 milyon Euro’luk (18 milyon TL) teklifini kabul etmesi halinde bu transfer mutlu sonla bitecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ