MENÜ

Şota'nın ince hesapları

Rabotnicki rövanşına yoğunlaşan Şota Arveladze, ilk maça oranla çok farklı bir ilk 11'le sahaya çıkacak. Gürcü hoca Cardozo, Waris, Mbia, Cavanda, Yusuf ve Constant gibi yıldızları birlikte kullanarak işini garantiye almayı planlıyor.

Şota'nın ince hesapları

Rabotnicki yenilgisi ve sergilenen kötü futbol sonrası eleştirilen teknik direktör Şota Arveladze ilk maça oranla kadrosunu büyük oranda değiştirecek. Sefa’yı sol kanat, Yusuf’u sağ kanat, Cardozo ile Waris’i de çift forvet oynatarak takım içinde deneme/yanılma yoluyla Rabotnicki karşısında sahaya çıkan Gürcü hoca, beklenen verimi bu sistemden alamamıştı.

Olası bir facia yaşanmaması için deneyimli çalıştırıcı perşembe günkü maç öncesi tedbirli davranmaya karar verdi. İlk neşteri ise savunma hattı yedi. Mustafa Yumlu-Aykut Demir ikilisinin uyumunu hiç beğenmeyen Gürcü çalıştırıcı, Uğur Demirok’u buraya monte edecek, partnerini ise maç gününe kadar yapılan idmanlardaki futbolcuların performanslarına göre belirleyecek.

Bölge bölge çalışıyor

İlk karşılaşmanın videosunu yardımcılarıyla birlikte detaylı bir şekilde analiz ederek izleyen Arveladze, rakibin zayıf yönlerini tespit etti. Sefa-Yusuf-Cardozo-Waris hücum dörtlüsü elemenin ilk ayağında hücumda silik görüntü çizerken, Bordo-Mavililer’de baraşılı çalıştırıcı bu kez bütün yıldızlarını kullanacak. Arveladze, Cardozo, Waris, Mbia, Cavanda, Yusuf ve Constant gibi isimleri birlikte kullanarak, işini garanti altına almayı planlıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ