MENÜ

Shakhtar maçı öncesinde Fenerbahçe'ye darbe

Shakhtar Donetsk maçında Mehmet Topal da forma giyemeyecek. Topal, zorlu mücadele için artan ağrıları nedeniyle deplasmana götürülmeyecek.

Shakhtar maçı öncesinde Fenerbahçe'ye darbe

Fenerbahçe'de futbolcular ve teknik heyet Şampiyonlar Ligi ön eleme turunu geçeceklerine inanıyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve 0-0 sona eren ilk maçın ardından rövanş maçı 5 Ağustos Çarşamba günü Lviv'de oynanacak. Yarın Ukrayna'ya hareket edecek olan sarı-lacivertli ekipte Gökhan Gönül'ün sakatlığı sürerken, deplasmanda Mehmet Topal da forma giyemeyecek. Ağrılarına rağmen ilk maçta takımını yanlız bırakmayan Mehmet Topal, zorlu mücadele için artan ağrıları nedeniyle deplasmana götürülmeyecek. Cezası nediyle ilk maçta forma giyemeyen Şener Özbayraklı ise sağ bekteki yerini alabilecek.

'Bu turu geçersek...'

Sarı-Lacivertli oyuncular her geçen gün daha iyi bir duruma geldiklerini belirterek turu geçeceklerine inandıklarını söylediler. Shakthar'ı eleyebileceklerini belirten Fenerbahçeli futbolcular bir sonraki Play-Off aşamasında daha güçlü rakip çıkacak olmasını da dert etmiyor. Sarı-lacivertliler Play-Off turuna kadar önlerinde zaman bulunduğunu ve daha hazır duruma gelip gerçekçi bir kimliğe bürünmek için vakitin yeterli olduğunu belirttiler.

DHA


Van Persie, Arda Turan'ı geçti

Haberin Devamı
YORUM YAZ