MENÜ

"Seni tutamazlar!"

Kartal'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Fiorentina'dan kiralık olarak gelen Mario Gomez ile yaptığı görüşmede kendisine çok güvendiğini söyledi.

"Seni tutamazlar!"

Beşiktaş’ın yeni golcüsü Mario Gomez’e Şenol Güneş’ten övgü dolu sözler geldi...

Kartal’ın tecrübeli teknik direktörü, Fiorentina’dan kiralık olarak kadroya katılan Alman yıldız ile yaptığı görüşmede kendisine çok güvendiğini söyledi.

Güneş, “Ben, senin alınmanı çok istedim. Aradığım özelliklere sahip listemizde yer alan tek isim sendin. Buraya gelmen büyük sansasyon yarattı. Hücum sistemi senin üzerine kurulacak. Tek forvet oynayacaksın. Kanatlardan iyi beslendiğin takdirde çok önemli katkılar yapacağını düşünüyorum” diye konuştu.
İşte Ozan'ın başını döndüren teklif: 100 bin TL'den, 4 milyon TL'ye


‘EFSANE OLURSUN’

Güneş şöyle devam etti: “Türkiye Ligi biraz serttir. Belki ilk zamanlarda mücadeleye alışmakta zorlanabilirsin. Ancak üst düzey bir fiziğe sahipsin. Türkiye’de seni durdurabilecek çok az stoper var. Sana güveniyorum. Yaş olarak da en verimli dönemindesin. Burada iyi golcüler çok sevilir ve unutulmaz. Senin de kısa sürede böyle olacağına inanıyorum. Futbolu Beşiktaş’ta bırakırsan efsane olursun.”

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ